314163779372527

Drón Biztosítás

Drón felelősségbiztosítás

2021 február 10.-én hatályba lépett az új, üzembentartói felelősségbiztosításra vonatkozó rendelet, amely a korábbi 39/2001-es kormányrendeletet módosítja.

A jogszabályban előírt kötelező feltételek, illetve a nem kötelező 250 g alatti pilóta nélküli légijárművekre is megköthető biztosítás!

A Magyar Közlönyben a 39/2021 (II.2.) Kormányrendelet, ami módosította a légiközlekedés kötelező felelősségbiztosításáról szóló 39/2001 (III.5.) Kormányrendeletet, aminek értelmében nincs biztosítás kötési kötelezettség a 250 gramm alatti felszálló súlyú eszközökre. Ebbe a súly tartományba tartozik a játék drón kategória is. De mivel nagy az érdeklődés ebben a kategóriában is, így tudunk erre is biztosítást kötni!

Tudtad?

2021.03.08-ig ingyenesen lehet a drónokat regisztrálni!

A légközlekedéssel kapcsolatos hatósági eljárások díjairól szóló 3/2002 GKM rendeletbe ugyanis csak 2021.03.08-i hatállyal kerülnek be a pilóta nélküli légijárművek nyilvántartásával kapcsolatos hatósági eljárási díjak.


Ajánlatkérés

Kérj te is ajánlatot, online, egyszerűen

* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.MyDron Biztosítási Csomagok

Érdemes tudni

MyDron Biztosítás

Amiben segítünk neked:

  • Segítünk, ha pilóta nélküli légijárműved miatt megsérül valaki, vagy dologi (tárgyi) kárt okoz, és téged terhel üzembentartóként kártérítési felelősség.
  • Ha a drón üzemeltetésével kapcsolatban jogi érdeksérelem ér, kifizetjük helyetted az ügyvédi díjat és a jogi eljárás költségeit a következő jogi eljárásokban: kártérítési eljárás, szabálysértési eljárás, és büntetőeljárás.
  • Választhatsz, hogy biztosításod csak Magyarországra legyen érvényes vagy az egész Unió területére.
  • Ha aggódsz egy nagyobb károkozás miatt, a biztosítási összegek megduplázását is kérheted szerződéskötéskor (pótdíj ellenében).