314163779372527

Egészségbiztosítás

Cégeknek

Vállalati egészségbiztosítás magán egészségügyi intézményekhez

Széles körű gondoskodás céges juttatásként, Ön és munkatársai számára: 

  •  szűrővizsgálatok
  • egészségügyi ellátás, választható intézményekben
  • összegbiztosítások 

Ajánlatkérés

Online, gyors ajánlatadás, ingyenes tanácsadással

* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.

Szolgáltatásunkról

Miért válassza a Company Care egészségbiztosítást?

Korlátozások nélkül

Választható intézményrendszerünk lehetőséget biztosít számos intézmény igénybevételére. Nincs megkötés, hogy hova kell menni.

Mi fizetünk

Ön igénybe veszi a szolgáltatást, mi fizetünk. Nem kell vizsgálatonként fizetni, nincs szükség hálapénzre.

Minőség

A magánegészségügyi intézményekben való gyógyulás amellett, hogy kényelmes, minőségi és átfogó szolgáltatásokat biztosít.

Széleskörű

Csomagjaink biztosítják széleskörű szolgáltatások lehetőségét. Az éves szűrővizsgálatoktól kezdve, diagnosztika, járóbeteg ellátások, egynapos sebészet, műtét, rehabilitáció.

Munkaerő megtartás

A vállalkozás legfőbb hozzáadott értéke a munkatársakban rejlik. Egy ilyen szolgáltatással megbecsültnek, elégedettnek és kiváltságosnak érezhetik magukat. Szuper juttatás.

Modern gyógymódok

21. századi gyógymódok és eljárások biztosítják hogy a lehető legkorszerűbb eljárásokat is megengedhesse magának.Visszahívás kérése

* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.


Választható csomagok részletezett tartalma