314163779372527

LAKÁSBIZTOSÍTÁS:

Megbízható helyről

Tudtad hogy márciusban Te is válthatsz? 

Most először, 2024. március 1 - 31. között, majd minden év márciusában költségmentesen felmondhatjuk a lakásbiztosítási szerződésünket annak biztosítási évfordulójától függetlenül, és helyette új, akár olcsóbb biztosítást is köthetünk egy másik biztosítónál vagy módosíthatjuk meglévőnket.


Érdekel egy kedvezőbb ajánlat?

Kérj Te is egyszerűen, Online, most, mi segítünk


4 féle lakásbiztosítási csomagot ajánlunk fel neked, amiből kiválaszthatod a neked valót.


* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.


A 25/2023-as számú kormányrendelet hamarosan egy RENDKÍVÜLI, egy hónapig tartó FELMONDÁSI LEHETŐSÉGET biztosít a lakásbiztosítások tulajdonosainak.

Lehetőség nyílt mindenkinek váltani 2024 Márciusában!

Ez agy remek lehetőség a lakásbiztosítások aktualizálására. Hiszen a régen kötött biztosítások sokszor elavultak, ami egy káresemény bekövetkeztekor komoly probléma lehet.

Így most valóban érdemes egy szakértőhöz fordulnunk, hogy a lakásbiztosításunk valóban a lehető legjobb legyen. Széles kockázatokat fedjen le, helyes épületértéket biztosítsunk és így mentesíthetjük magunkat egy esetleges kár bekövetkeztekor attól a ténytől, hogy a biztosításunk amit fizetünk már elavult.

KÉRJ TE IS AJÁNLATOT SZALÉRTŐNKTŐL! 

Most megéri!


Akár minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítást is kérhetsz!

Alább kattintva a pontos paramétereket olvashatod el Minősített Fogyasztóbarát Lakásbiztosítással kapcsolatban az MNB kiadványában:


Minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás röviden:

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés, valamint ügyfélbarát kárrendezés mellett köthető. 


Mi is elnyertük a lehetőséget és tudunk Neked MFO biztosítást adni!

Igénybe vehető kedvezmények:

  • elektronikus kommunikációs kapcsolattartási módhoz kapcsolódó kedvezmény: 4%
Fizetési mód, gyakoriság Kedvezmény mértéke
 csekk nincs kedvezmény
átutalás 14%
csoportos beszedés 21%
havi nincs kedvezmény
negyedéves 2%
féléves 4%
éves 6%

Mennyibe kerül a minősített fogyasztóbarát lakásbiztosítás?

Van egy alapcsomag amely tartalmazza a leggyakoribb káreseményeket, amihez kiegészítők választhatóak. Így jól átlátható és személyre szabható a biztosítás!

Nézzünk egy példát:

Biztosításunk 20 alapkockázatra fizet (Tűz, Füst és koromszennyezés, Robbanás, Villámcsapás, Villámcsapás másodlagos hatása, Vihar, Felhőszakadás, Jégverés, Hónyomás, Árvíz, Földrengés, Földcsuszamlás, kő-, szikla- és földomlás, Ismeretlen építmény, ismeretlen üreg beomlása, Idegen jármű ütközése, Idegen tárgy rádőlése, Vízkár beázás, kívülről érkező víz, vezetékes vízkár, elfolyt víz, Betöréses lopás, rablás, besurranás, Rongálás, vandalizmus, Üvegtörés, Felelősségbiztosítás), és személyre szabhatod 21 féle kiegészítő biztosítással is.
A kiegészítések nélkül így alakul az otthonbiztosítás ára az alapkockázatokra az alábbi két példa esetében:

havi biztosítási díj ingatlan  lakók száma
1 124 Ft / hó budapesti 43 nm lakás két 30 év feletti lakó
2 511 Ft / hó győri 120 nm családi ház 2 felnőtt és 2 gyerek

A bemutatott díj a következő példában leírt paraméterek szerint számított díj. Az ingatlan 2010-es építésű, díjfizetés negyedévente csoportos beszedési megbízással, elektronikus kommunikációs kapcsolattartással. A biztosítási díjat számos egyéb, a példában be nem mutatott tényező befolyásolhatja, különösen a szerződő példától eltérő igényei, az általa választott fedezet terjedelme (ingatlan és/vagy ingóság, kockázatok), kiegészítő biztosítás választása, kedvezményre jogosító egyéb körülmények, az ingatlan elhelyezkedése, típusa, annak saját vagy bérleményként történő használata. A példa szerinti díjszámítás a biztosító részéről nem minősül ajánlattételnek. Ha szeretnéd látni, hogy a te otthonod esetében hogyan alakulnak a biztosítási díjak, online kérj ajánlatot tőlünk és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy online elküldhessük Neked a díjakat.

Díjak összehasonlítása: Ha szeretnéd összehasonlítani más biztosító társaságok Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításával is termékünket, tekintsd meg a Magyar Nemzeti Bank oldalát.

Kárrendezés folyamata:

  • A kommunikáció történhet, elektronikusan, telefonon vagy postai úton is.
  • A kárrendezési folyamatot mindig nyomon követheted elektronikusan.
  • A biztosító kárbejelentést követően legfeljebb 2 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot a kárszemle időpontjával kapcsolatban, amire egy, a kárbejelentést követő 5 munkanapon belüli időpontot ajánl.
  • A kárkifizetésre a kárszemlét vagy az utolsó dokumentum beérkezését követő 5 munkanapon belül sor kerül, és a biztosító részletesen bemutatja a kártérítési összeg meghatározását. 
  • Amennyiben az egzisztenciális helyzeted veszélyeztető kár, ún. kiemelt kár következett be (pl. lakhatatlanná vált épület), a biztosító személyi kárrendezési kapcsolattartót jelöl ki Neked, aki végig vezet Téged a kárrendezés során, és erről folyamatos tájékoztatást nyújt. A mindennapi lakhatást veszélyeztető káresemény esetén a biztosító 5 munkanapon belül folyósítja a kárelőleget. Emellett, ha igényled, kárfelülvizsgálat szükségessége esetén a kárszemlét követő 3 munkanapon belül kárelőleg folyósítható, amelyet kizárólag további kár bekövetkezését megelőző kárenyhítő munkálatokra lehet fordítani, például leégett tető esetén fóliázására  

Kérj Te is személyre szabott ajánlatot:

Házőrző lakásbiztosításod mellé jár neked:

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás

Kényelmes kárbejelentés telefonon, online, applikáción keresztül 

Rugalmas kárrendezés iparos-ajánlással, real time kárrendezéssel 

Lakásbiztosításodhoz most egyszerű díjfizetést akár online lehetőséggel kínáljuk neked.

4 VÁLASZTHATÓ CSOMAG

Minden élethelyzetre, minden családtagnak a megfelelő lakásbiztosítás!

Kisállatod betegség biztosítása, okos otthon csomag, Smart biztosítás, háztartási és számítástechnikai eszközökre kiterjesztett garancia, cyber kiegészítő, állatkár biztosítás, baleset csomag és sok más szolgáltatás igényeid szerint lakásbiztosításodhoz.

KEDVEZMÉNYEK

Könnyen elérhető min 47% alapdíj kedvezmény lakásbiztosításodra

összeadódó kedvezményeink révén
5% többszerződéses díjkedvezmény
5% díjkedvezmény 50 évnél, 10% díjkedvezmény 65 évesnél idősebbeknek
20% hűséges ügyfeleinknek
4% ügyintézési módhoz kapcsolódó díjkedvezmény  


Futrinka kisállat kiegészítő, biztosítás:

Lakásbiztosításod mellé:

Ha chippel rendelkező kutyád vagy macskád van, legyen az fajtiszta vagy keverék, elmúlt 4 hónapos, de még nincs 7 éves, beveheted őt is a lakásbiztosításod mellé, miszerint ha betegség vagy baleset éri őt, átvállaljuk az állatorvosi kezelések költségét, a választott csomag mértékéig.

Szabad Orvosválasztás: Magyarországon bármely bejegyzett állatorvossal kezeltetheted kedvenced. Legyen az nappali vagy éjszaki ügyelt.

Illetve ebtartói felelősségbiztosítást is tudsz igényelni, amely a kutyánk által, 3. félnek* okozott károkért nyújt fedezetet 2, 3, 5, 10 millió forintig. (*szomszédnak, járókelőnek, stb)

 
Biztosítási esemény  MINI csomag  MIDI csomag  MAXI csomag
 
 Baleset miatti állatorvosi ellátás költségei   25.000Ft /kár és  100.000Ft /év  50.000Ft /kár        200.000Ft /év  75.000Ft /kár        300.000Ft /év
 
 Betegség miatti állatorvosi kezelés költségei  nem biztosított  50.000Ft /kár        200.000Ft /év  75.000Ft /kár        300.000Ft /év
 
 Baleseti halál   nem biztosított

 Kutyákra 25.000Ft    Mcskákra 15.000Ft

 Kutyákra 50.000Ft    Mcskákra 30.000Ft

Cyber kiegészítő szolgáltatás

Most méltán népszerű kiegészítője lakásbiztosításodnak!

Vírusok, kémprogramok, adatlopás, adatvesztés - segítünk!
Érdekel, hogyan minimalizálhatod az online világ kockázatait? Lakásbiztosításod mellé igényeidnek megfelelően 3 különböző Cyber csomagot is kínálunk. A különbség az eltérő szolgáltatásokban és biztosítási összegekben van, így az igényeinek, internetezési szokásainak megfelelően választhatod, mire van szükséged.

A Házőrző lakásbiztosítások mellé választható Cyber csomagváltozatok:

Szolgáltatások  C csomag B csomag A csomag
Cyber távsegítségnyújtás  ✓  ✓  ✓
Bank-, hitel- és internetkártya-, ill. személyes hozzáférési (jogosultsági) adatokkal történő visszaélés  ✓  ✓  ✓
 Cyber jogvédelem  ✓  ✓  
 Adatvesztés helyreállítás  ✓    

Kérdésem van:

A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.


* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.