Extrém sport biztosítás

Extrém sport

Az extrém sportot űzők megtapasztalhatják a szenvedélyt a bátorságuk és az igazi szabadságot, amit egy szikla megmászása, biciklin átélt terepek, egy ejtőernyős ugrás vagy éppen egy vadvízi evezés adhat. Az izgalmak mellett azonban szem előtt tartjuk a biztonságunkat is. Főleg azért mert a társadalombiztosítás (TB) a fokozott veszéllyel járó extrém sportok esetében az életmentő sürgősségi beavatkozás kivételével nem finanszírozza az ellátást, így baleset esetén komoly többletköltségre lehet számítani ha nincs extrém sport biztosításunk. 

Kérj ajánlatot Te is:

Kizárólag megkereséseddel kapcsolatban keresünk majd meg!

* Hozzájárulok ahhoz, hogy a (Szántó Consulting Kft. székhelye: 1044 Budapest, Izzó u. 6.) adatkezelő az általam megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám továbbá biztosítási szükségleteim, vonatkozó információk) közvetlen üzletszerzési célból, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje. Ezáltal hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Egyúttal kijelentem, hogy ezen nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.

A BIZTOSÍTÁSRÓL

Pontosan milyen sportok tartoznak az extrém sportok körébe?

Bázisugrás, ejtőernyőzés, falmászás, félkezes és nyílt tengeri vitorlázás, hegymászás és sziklamászás az V. foktól, hőlégballonozás, jet-ski, vízisí, magashegyi expedíció, mélybe ugrás (bungee jumping), műrepülés, paplanernyőzés, rally, roncsautó (auto-crash) sport, sárkányrepülés, vadvízi evezés.

A biztosítás előnyei:

 • A TB a sürgősségi beavatkozáson kívül nem támogatja az extrém sport közben történt sérülések ellátását, biztosításunknak köszönhetően azonban anyagi segítséget kap, így nem marad egyedül a bajban. 
 • Nincs egészségügyi kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat. 
 • A biztosítás 24 órás biztosítási védelmet nyújt, ami várakozási idő nélkül, már a szerződés megkötésének másnapjától él. 
 • Külföldön történt balesete esetén, a hazaérkezést követően a már Magyarországon igénybe vett ellátások költségeit is téríti a biztosító 
 • 24 órás segítségnyújtó szolgálattal állunk rendelkezésére a Europ Assistance Magyarország Kft. közreműködésével. 
 • Súlyos baleset esetén szolgáltatásunkkal javíthatja életminőségét, a korszerű, de drága gyógyászati eljárások és segédeszközök elérhetővé válnak.  

Csomagok tartalma:

 

         Alap csomag          Extra csomag

Orvosi költések térítése: 

 • Járóbeteg-szakellátás

 • Fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátás

 • Orvosi rehabilitáció

 • Fogsebészeti ellátás

 • Betegszállítás
         8 000 000 Ft          15 000 000 Ft
       Limitig / baleset        Limitig / baleset
Gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz-ártámogatás és utazási költségtérítésre vonatkozó biztosítás          100 000 Ft          150 000 Ft
     Biztosítási összeg      Biztosítási összeg
 Baleseti halál          500 000 Ft           1 000 000 Ft
30%-ot elérő baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra vonatkozó biztosítás          1 500 000 Ft           3 000 000 Ft
Csonttörés          20 000 Ft          30 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés          5 000 Ft          10 000 Ft

Mindez mennyibe kerül?

 

ÉVES BÉRLET  ALAP CSOMAG EXTRA CSOMAG 
25 000 Ft/fő/év 35 000 Ft/fő/év
CSOPORTOS NAPIDÍJ
(MINIMÁLIS LÉTSZÁM 5 FŐ) 
ALAP CSOMAG
1 000 Ft/fő/nap


Szolgáltatások részletesen:

A főbiztosítás az orvosi költségek térítésére vonatkozó fedezet, azaz, ha extrémsport-tevékenység közben balesetet szenved, megtéríti az egészségügyi ellátások költségeit. Kifizeti a magyarországi kötelező egészségbiztosítás keretében történő járóbeteg-szakellátásról, gyógyintézeti fekvőbeteg-ellátásról, orvosi rehabilitációról, szájsebészeti ellátásról és betegszállításról szóló számlát, illetve a járóbeteg-szakellátásra vonatkozóan a magánegészségügyi szolgáltató (például a magángyógytornász) által kiállított számla összegét a biztosítás feltételeiben meghatározott értékhatárig.

Kiegészítő biztosítások

Gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz-ártámogatásra és utazási költségtérítésre vonatkozó kiegészítő biztosítás.
Baleseti halálra, 30%-ot elérő baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra és csonttörésre vonatkozó kiegészítő biztosítás, mely egyösszegű szolgáltatást nyújt, valamint baleseti kórházi napi térítésre vonatkozó kiegészítő biztosítás, mely kórházi kezelés esetén napi térítést fizet.


Mikor és hogyan értesítsem a biztosítót ha baj történik?

Ha balesetet szenvedsz, és emiatt kórházba kerülsz, a lehető leghamarabb, de legfeljebb 24 órán belül értesítsd a biztosítót telefonon vagy faxon!
Hogy minden gyorsan, zökkenőmentesen és a nap 24 órájában bármikor gyorsan elérhető legyen, partnerünk a Europ Assistance aki kapcsolatot tart a balesetet szenvedett biztosítottal, a kórházzal és a biztosítóval is a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb kifizetés érdekében, a biztosító nevében nyilatkozik a biztosító fedezetvállalásáról, és szükség esetén megszervezi a biztosított másik (szerződött) kórházba szállítását is.

A Europ Assistance elérhetősége: tel.: (36 1) 465-3614, fax: (36 1) 458 4445


Letölthető dokumentumok:


Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések 

Extrém sportokra vonatkozó balesetbiztosítás általános és különös biztosítási feltételei 

Terméktájékoztató Extrém sportokra vonatkozó balesetbiztosításhoz 

Extrém sport biztosítási termékismertető